dr. Jan Erik Sigdell: KAJ VEMO O ŽIVLJENJU PO SMRTI?

od 21. do 22. marec 2009

Pedrovo nad Branikom - dvorana

Sobota in nedelja od 10:00 do 18:00.

naslovnica ene izmed zadnjih knjig dr.Sigdella o vprašanjih reinkarnacije V zadnjih desetletjih se je število zapisov o obsmrtnih in posmrtnih izkustvih močno pomnožilo. Mnogi tudi trdijo, da se spominjajo dogodkov in smrti iz svojih prejšnjih življenj. Zabeleženih je na stotisoče pričevanj, ki jih niti znanost niti tehnologija ne jemljeta zelo resno, pa vendar so to dejstva, ki jih ob razmišljanjih o smrti ne moremo več spregledati. Česa se lahko naučimo iz tega gradiva in kako se vsa ta spoznanja ujemajo s krščanskim verovanjem? Ali je mogoče nasprotujoča si prepričanja preseči?

TEMA DELAVNICE:
Kaj so ključna vprašanja reinkarnacije in kako deluje regresoterapija? Priložnost bo za bolj poglobljeno spoznavanje te tematike in odstiranje osebnih vprašanj. S seboj prinesite tople podloge za ležanje, spalno vrečo ali odejo ter hrano za kosilo. Za topel čaj in kavo med odmori bo poskrbljeno.

Več podatkov o delavnici si lahko preberete in natisnete v vabilu.

Cena: 110 evrov

Dr.Jan Erik Sigdell je švedski doktor medicinske tehnologije, ki se je na poklicnem področju posvečal raziskavam in razvoju dialize, na zasebnem pa že več kot trideset let temam duhovnosti, reinkarnacije in zgodovine religij. Je izkušen regresoterapevt in avtor številnih knjig s tega področja, utemeljenih na znanstvenih raziskavah.

Več o predavatelju, njegovem delu in izdanih knjigah si lahko preberete na njegovi spletni strani www.christian-reincarnation.com