Mag. Janko Bohak: KAJ JE SREČA?

21. februar 2010 ob 16:00

Pedrovo nad Branikom - dvoranaSreča je poleg ljubezni najbolj zamegljen pojem, v katerega projiciramo svoje iluzije in infantilne fantazije. Nekaj v nas pa ve, kaj je 'prava sreča'. Temu se bomo bližali z meditacijo v podobah in s krajšim predavanjem, v katerem se bomo seznanili z zaključki tako empiričnega raziskovanja sreče kot z izkušnjami in presojami tistih, ki so srečo domislili in izkusili.


Janko Bohak - predavanje na Pedrovem 2009

Gost bo mag. Janko Bohak, ugledni slovenski psihoanalitik, predavatelj, teolog, pedagoog, pisec in prevajalec, predavatelj na diplomskem študiju oddelka Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani in vodja magisterskega študija psihoanalize, s katerim smo se že srečali lani na dobro obiskanem predavanju Med psihoterapijo in duhovnostjo. V svojem značilnem načinu nas bo skozi samoizpraševanje vodil do odgovorov o bistvu in smislu življenja.


naslovnica Vsak val je morje Delavnica bo trajala od 16.00 do 18.00.

Cena: 10 evrov, preprijave niso potrebne

Ob predavanju lahko prelistate in kupite knjigo, ki jo je mag. Janko Bohak prevedel in opremil s spremnim besedilom: Vsak val je morje, sodobnega nemškega duhovnega učitelja Willigisa Jäggerja, povezovalca vzhodnih in zahodnih mističnih izročil - cena 25€.


Preberite si tudi Bohakov članek LJUBEZEN JE OTROK SVOBODE, objavljen v slovenski reviji za psihoterapijo Kairos, št. 3-4, 2009.