Darja Barborič Vesel: KAKO REČEŠ NE BREZ SLABE VESTI - mesta so še prosta, na dan delavnice lahko pridete brez predprijave

29. maj 2010 ob 16:00

Pedrovo nad Branikom - dvorana

"Najbolj ljubeč ne je tisti ne, ki ga izrečete, kadar morate sebi reči ja. To pomeni ja vašim mejam, vrednotam, željam."


Se sprašujete o lastnih mejah? Se bojite prizadeti najbližje in najdražje? Vas je strah nepriljubljenosti ali zavrnitve? Postati partner ali starš je pretežno zgodba o izrekanju "ja". Čemu torej seminar o odraslih, ki naj bi govorili "ne"? Tu je zato, ker imajo starši od vselej težave s tem, kako otrokom reči "ne". Reči "ne" ima oraviti z razvijanjem in zaščito naše osebne integritete, torej naših osebnih meja, potreb, sanj in vrednot.

Za zdravo otrštvo - Familylab


O PREDAVATELJICI:
Darja Barborič Vesel Darja Barborič Vesel, univ. dipl. socialna pedagoginja, v najboljših letih, poročena, mama treh deklic, starih 4, 9 in 12 let. Izkušnje s skupinami si dolga leta nabirala kot mentorica Mladinskih delavnic in Treningov socialnih veščin. Sodelovala je v številnih projektih, namenjenih najstnikom, ki jih je socialno okolje označilo kot problematične, in njihovim staršem. Ukvarja se z usposabljanji za boljše odnose v skupinah in razreševanje konfliktih situacij. Zaposlena je kot organizatorka socialne oskrbe v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana. V prostem času in za dušo piše članke ter v okviru projekta Familylab vodi seminarje za starše, svetuje in predava o številnih plateh vzgoje otrok in življenja v družini.

O FAMILYLABU:

Delavnica Jesperja Juula, ustanovitelja Familylab Familylab Slovenija družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentnosti, strokovnim profilom, ki se poklicno ukvarjajo z otroki in družino, pa manevrski prostor za raziskovanje in spoznavanje sebe ter urjenje odnosnih veščin in kompetenc, za katere v teku uradnega izobraževanja za poklic praviloma ni ne časa ne prostora, so pa v današnjih razmerah ključne za kakovostno delo z otroki in mladino. Predavanje Družinskega laboratorija v Festivalni dvorani Ljubljana Projekt je na podlagi štiridesetletnih izkušenj v družinski terapiji zasnoval znani danski družinski terapevt in pisec JESPER JUUL. Pri nas so prevedene njegove knjige Kompetentni otrok, To sem jaz! Kdo si pa ti?, Družinske vrednote in Od poslušnosti do odgovornosti, ki odstirajo razsežnosti zahtevne sodobne vzgoje. Več o projektu si lahko preberete na www.familylab.si .

OBVEZNE PREDPRIJAVE!
Na e-naslov ali po telefonu 05 30 57 610 sporočite svoje ime, priimek, e-naslov in telefon.

DELAVNICA TRAJA OD 16.00 DO 19.00.

CENA:

- ob predprijavi in nakazilu na TRR do 27. maja 2010 - 25 €
za pare 22,5 € na osebo

Kotizacijo nakažete na
USTVARJALNO SREDIŠČE ABRAM
BRANIK 243, BRANIK
TRR 0475 0000 1385 793, zadeva FAMILYLAB

- po 27. maju in na dan delavnice v gotovini - 30 €